martes, 19 de enero de 2010

Patrimoni diu "no" a les Energies Renovables

Sembla ser que les administracions prediquen però no cumpleixen.A Cardona , a la part històrica no és permés de posar plaques solars tèrmiques o fotovoltàiques o altres recursos per generar energia.Sembla ser que el argument de Patrimoni es que no es pot alterar l'estil de la part vella, però, per una banda, no confien en el criteri dels habitants?Per una altra, a Cardona no s'han fet claraboies per tot arreu? i la més gran de totes està a la teulada de l'Ajuntament.Doncs si s'instalen bé, l'impacte visual d'una placa és menor o com a molt el mateix que el de les claraboies.Queda clar que no ens posarem a muntar plaques al mig de la Fira o.........potser si que ho faran? Investigueu.

Cardona es mou per la consulta.

La plataforma Cardona Decideix organitza fins al 28 de Febrer, diversos actes culturals per promoure la consulta popular sobre la Independència de Catalunya, fent de Cardona, fins a aquesta data un lloc una mica més animat.




Bolo de "Siroll" al Firabar







EEEPPP!!!!! Torna la Revolució Hardcore, la banda Cardonina de recent formació SIROLL van descarregar el seu ritme trepidant i les seves lletres reivindicatives al Firabar, davant d'un públic assedegat de canya, el local tremolava sota les seves guitarres , baix, bateria i veus rabioses d'expressar-se.Volem més canya tios!!!

Benvinguts/des al Racó "Gutural" de Cardona

Diuen que la primera forma d'expressió de l'èsser humà va ser una mena de llenguatge primigeni format per sons guturals emesos a través de les cordes vocals. Doncs bé, aquests sons primaris han evolucionat i han arribat fins els nostres dies, i s'han transformat en tot un ampli ventall de disciplines artístiques: ball, dança, música, fotografia, teatre, titelles, circ i tot un seguit de disciplines experimentals sense l'imit humà o cibernètic. Aquest pretén ser un bloc on quedin reflexades totes aquestes manifestacións artístiques que succeeixen a Cardona i també un bloc d'opinió on expressar els nostres sentiments, anècdotes, alegries,desencisos,maldecaps i cabrejos que ens provoquen les coses que passen al nostre poble, en resum pretén "donar veu" a la vida cultural,artística i social de Cardona.No cal dir que perquè el bloc sigui ric i divers cal la vostra participació i opinió, les vostres mogudes , fotos, poemes, músiques etc...Comença l'acció!!!!