domingo, 24 de enero de 2010

Pel Nadal cada ovella al seu corral i en Bernardini a Navarra,a tocar com un animal!!
















Aquests Nadals han estat profitosos, m'he fet un fart de tocar i fer muntanya, barrejar la meva percussió amb txalapartes, panderos, trikitixas, gaitas i txistus no ha estat sempre senzill però si molt molt divertit.La nit de cap d'any vam estar compartint música afrocubana amb txalapartes i "cubos" amb els músics de Nomadak TX i a la nit de Reis per celebrar "la fiesta de Calderos" vam estar tocant tota la nit temes tradicionals d'Euskal Herria i Catalunya.




































































































Nit de " Trios " al Firabar.













Ahir a la nit es van donar cita al firabar, amb motiu de la consulta popular els grups Waiting the Widow vinguts de Mallorca, i el també trio solsoní Despertadors Atòmics, descarregant el seu rock, reggae i fusió en un Firabar,que un cop més i donada la falta de sales o espais de Cardona feia de sala de concerts i estava ple a petar de gent amb ganes de escoltar música en viu.Al inalitzar es va fer un bingo per recaptar fons per a la consulta del 28f.

Músiques i territoris


Ahir parlavem de músiques i txalapartes nòmades, he llegit sobre la música en català de qualitat al post d'en Bernat, i se m'ha acudit fer-vos avinent aquesta iniciativa que s'ha engegat, a l'ombra dels mitjans, però amb molt bon karma, a Cardedeu. No ara, sino de fa sis anys ençà. Ja ho sé, no és a Cardona. Però diu que el viatge estimula la creativitat... Visiteu www.tastautors.cat per a saber-ne més, o escolteu, amb les orelles de descobridor, una autèntica alenada d'alternativitat a http://friends.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewcategories&friendId=368933028

Què hi trobareu? Músiques en gaèlic, en sard, en cors, en amazigh, en gal·lès, en basc, en gallec...
perquè les barregem i creem un circuit dues vegades alternatiu, dues tasses de modernor fotent canya a l'establishment de les músiques comercials en castellà, anglès... o català!